Meld je aan voor 1 april!

Heb je nog vragen over een opleiding?
Bel dan 058-2846500 of mail naar info@mbolifesciences.nl

Aanmelden voor een opleiding bij MBO Life Sciences kan digitaal. Dit loopt via de administratie van het Aeres MBO Leeuwarden. Lees voor het aanmelden meer over onze toelatingsprocedure. Wil je uitleg over het digitaal aanmelden, dan klik dan hier: uitleg aanmelden.

Lukt het digitaal aanmelden niet? Neem dan contact op met de studentenadministratie, tel. 058 284 6508.

Voor de dagschoolopleidingen (BOL)

Het eerste jaar van onze opleidingen is een algemeen jaar. Na het eerste jaar kies je je (afstudeer)richting, waar je uiteindelijk je diploma voor wilt halen. Via onderstaande opties moet je je alvast inschrijven voor de richting die je wilt volgen, omdat het (administratief) niet mogelijk is je voor een 'algemene' opleiding in te schrijven. Na het eerste jaar is het nog mogelijk om je richting te wijzigen.

Klik op een van de onderstaande opleidingen om je aan te melden:

Food Innovation:


Laboratorium:


Water, aarde & klimaat:


Procestechniek:

 

Als je wordt toegelaten, word je ingeschreven als student. Dat gebeurt bij het Friesland College of bij het Aeres MBO Leeuwarden, afhankelijk van de opleiding waarvoor je je inschrijft. Tijdens de opleiding merk je daar erg weinig van. Je hebt te maken met MBO Life Sciences-docenten, -directie, -begeleiding en -ondersteuning. Het diploma dat je behaalt wordt uitgegeven door de school waar je ingeschreven staat.

klik hier voor een overzicht van onze deeltijdopleidingen