Retourbrood event donderdag 10 november

Wist jij dat er jaarlijks zo'n 150.000 ton brood retour gestuurd wordt naar de leverancier? Dit is dus teveel geproduceerd en niet verkocht. Daarvan is circa 50.000 ton geschikt om z'n weg terug te vinden naar menselijke consumptie. Maar hoe dan?
Met deze vraag zijn studenten van Van Hall Larenstein en MBO Lifesciences aan de slag gegaan, zij zijn onder leiding van Peter Weegels (directeur European Bakery Innovation Centre) en Bakery Sweets Center op zoek gegaan naar een oplossing. Én… deze is op innovatieve wijze gevonden.
Kom op donderdagmiddag 10 november naar het event waar de resultaten gepresenteerd worden. Het wordt een middag volop inspiratie, informatie en uiteraard kun je zelf het eindresultaat komen proeven.
Locatie: Auditorium Van Hall Larenstein. Adres: Agora 1, Leeuwarden.
Tijd: 14.00-16.00
De volledige uitnodiging vind je hier, aanmelden voor het event kan via onderstaande link:
10 november - event: Retourbrood smaakt naar meer