Welkom bij MBO Life Sciences

Wij helpen je het beste uit jezelf te halen. We leiden op voor beroepen in de werelden: Food Innovation, Wate. aarde & klimaat, Laboratorium en Procestechniek. Denk aan schoon drinkwater, veilig en gezond voedsel en droge voeten (ook als het extreem regent). Kortom een gezonde en duurzame leefomgeving voor iedereen.

Open dagen, Meeloop/Doedag en Infomarkt 2021-2022

OPEN DAG
Tijdens een Open dag is de hele school geopend. Het is mogelijk de les- en praktijklokalen te bekijken en in gesprek te gaan met docenten en studenten.

De open dagen schooljaar 2021-2022 zijn reeds geweest. In november 2022 organiseren we weer een Open dag. 

MEELOOP/DOEDAG
Tijdens een Meeloop/Doedag loop je mee met een een 'gewone lesdag' op onze school. Je beleeft hoe het is om student op onze opleidingen te zijn en proeft de sfeer van de school. Zo kom je erachter of de opleiding echt bij je past! Heb je de meeloopdag gemist maar heb je wel interesse? Neem dan contact met ons op via de gegevens onderaan. 

INFOMARKT: Onze docenten kunnen je tijdens deze Infomarkt veel vertellen over de opleidingen van MBO Life Sciences en over de school zelf. Deze voorlichting vindt plaats in de Proeftuin, onze studentenkantine. De rest van de school is niet geopend.

Dinsdag 14 juni 2022 van 16.00-18.00 uur

Weet je nog niet voor welke school je gaat kiezen? Of heb je nog vragen voordat je je keuze kan maken? Je kunt altijd contact met ons opnemen per mail info@mbolifesciences.nl of telefoon 058 284 65 00. We beantwoorden graag je vragen of maken een afspraak met je voor een bezoek aan onze school.