Welkom bij MBO Life Sciences

Wij helpen je het beste uit jezelf te halen. We leiden op voor beroepen in de werelden: Food Innovation, Water. aarde & klimaat en Laboratorium. Denk aan schoon drinkwater, veilig en gezond voedsel en droge voeten (ook als het extreem regent). Kortom een gezonde en duurzame leefomgeving voor iedereen.

Open dagen, Meeloop/Doedag en Infomarkt 2022-2023

OPEN DAG

Tijdens een Open dag is de hele school geopend. Het is mogelijk de les- en praktijklokalen te bekijken en in gesprek te gaan met docenten en studenten. De open dagen zijn inmiddels geweest, maar geef je op voor ons beleefevent of meeloopdag, of kom naar de infomarkt. 

 

Beleefevent: tussen 14-17 maart.

Tijdens het beleefevent maak je kennis met de werelden van Life Sciences.

Het event vindt plaats op 14, 15, 16 en 17 maart 2023. Thema van de dagen is: 'Op zoek naar de toekomst!' Elke dag staat er een probleem van een ander bedrijf centraal.

Tijdens dit event ga je in een groep samen met studenten van onze opleidingen een hele dag aan de slag met een vraagstuk vanuit een bedrijf. Aan het einde van de dag pitch je met elkaar jullie oplossing voor het ingebrachte probleem.

Wil je je al vast aanmelden voor een dag?

Dat kan hier.

 

Beleefdag

Tijdens een beleefdag loop je mee met een 'gewone lesdag 'op school onze school.

Je beleeft hoe het is om student op onze opleiding te zijn en proeft de sfeer van de school. Zo kom je erachter of de opleiding echt bij je past!

Dit kan het hele jaar door. Wil je je aanmelden voor een beleefdag, stuur dan een mailtje naar info@mbolifesciences.nl en geef aan bij welke opleiding(-en) je graag een dag zou willen meelopen. Of vul onderstaand formulier in:


INFOMARKT

Onze docenten kunnen je tijdens deze Infomarkt veel vertellen over de opleidingen van MBO Life Sciences en over de school zelf. Deze voorlichting vindt plaats in de Proeftuin, onze studentenkantine. 

Data infomarkt:

Dinsdag 13 juni 2023 van 16.00-18.00 uur

Weet je nog niet voor welke school je gaat kiezen? Of heb je nog vragen voordat je je keuze kan maken? Je kunt altijd contact met ons opnemen per mail info@mbolifesciences.nl of telefoon 058 284 65 00. We beantwoorden graag je vragen of maken een afspraak met je voor een bezoek aan onze school.