Welkom bij MBO Life Sciences

Wij helpen je het beste uit jezelf te halen. We leiden op voor beroepen in de werelden: Food Innovation, Water. aarde & klimaat en Laboratorium. Denk aan schoon drinkwater, veilig en gezond voedsel en droge voeten (ook als het extreem regent). Kortom een gezonde en duurzame leefomgeving voor iedereen.

Open dagen, Meeloop/Doedag en Infomarkt 2023-2024

OPEN DAG

Tijdens een Open dag is de hele school geopend. Het is mogelijk de les- en praktijklokalen te bekijken en in gesprek te gaan met docenten en studenten. Zo krijg je alvast een beeld van hoe het er hier aan toe gaat en hoe de sfeer is. In schooljaar 2023/2024 zijn de open dagen op: 

Dinsdag 28 november 15.00-20.00

Vrijdag 2 februari 15.00-20.00

INFO MARKTEN

Tijdens een infomarkt kun je in onze studentenkantine De Proeftuin in gesprek gaan met docenten en ook studenten van de verschillende opleidingen. Ze vertellen je graag van alles over de opleiding, van stage tot bedrijfsopdrachten en eventuele buitenlandervaring. Ook kun je alvast wat sfeer proeven. De infomarkten zijn op: 

Dinsdag 12 maart 16.00 - 18.00

Dinsdag 11 juni 16.00 - 18.00

 

Beleefdag

Tijdens een beleefdag loop je mee met een 'gewone lesdag 'op school onze school.

Je beleeft hoe het is om student op onze opleiding te zijn en proeft de sfeer van de school. Zo kom je erachter of de opleiding echt bij je past!

Dit kan het hele jaar door. Wil je je aanmelden voor een beleefdag, stuur dan een mailtje naar info@mbolifesciences.nl en geef aan bij welke opleiding(-en) je graag een dag zou willen meelopen. Of vul onderstaand formulier in:

 

Weet je nog niet voor welke school je gaat kiezen? Of heb je nog vragen voordat je je keuze kan maken? Je kunt altijd contact met ons opnemen per mail info@mbolifesciences.nl of telefoon 058 284 65 00. We beantwoorden graag je vragen of maken een afspraak met je voor een bezoek aan onze school.