Welkom bij MBO Life Sciences

Wij helpen je het beste uit jezelf te halen. We leiden op voor beroepen in de werelden: Food, Water, Milieu, Laboratorium en Procestechniek. Denk aan schoon drinkwater, veilig en gezond voedsel en droge voeten (ook als het extreem regent). Kortom een gezonde en duurzame leefomgeving voor iedereen.


Open dagen en Infomarkt 2019-2020

OPEN DAG: Tijdens een Open dag is de hele school geopend. Het is mogelijk de les- en praktijklokalen te bekijken en in gesprek te gaan met studenten en leerlingen. Voor een aantal opleidingen worden ook workshops gegeven, zodat je echt kan 'voelen' hoe het is om die opleiding te volgen. 

INFOMARKT: Onze docenten kunnen je tijdens deze Infomarkt veel vertellen over de opleidingen van MBO Life Sciences en over de school zelf. Deze voorlichting vinden plaats in de Proeftuin, onze studentenkantine. De rest van de school is niet geopend en er worden geen workshops gegeven. 

Hieronder tref je de data aan:

OPEN DAG
Dinsdag 19 november 2019 

Tijd: 15.00 – 20.30 uur

OPEN DAG
Vrijdag 24 januari 2020

Tijd: 15.00 – 20.30 uur

INFOMARKT
Dinsdag 3 maart 2020
Tijd: 16.00 – 18.00 uur

 Kom je (en ook je ouders natuurlijk) bij ons langs?

Aanmelden voor een Open dag of Infomarkt kan hier!


Meer informatie en vragen

Weet je nog niet voor welke school je gaat kiezen? Of heb je nog vragen voordat je je keuze kan maken? Je kunt altijd contact met ons opnemen per mail info@mbolifesciences.nl of telefoon 058 284 65 00. We beantwoorden graag je vragen of maken een afspraak met je voor een bezoek aan onze school.