Infomatie over de Open dagen, Meeloop/doedag en infomarkt 2021-2022

OPEN DAG: Tijdens een Open dag is de hele school geopend. Het is mogelijk de les- en praktijklokalen te bekijken en in gesprek te gaan met studenten en leerlingen. De Open dagen schooljaar 2021-2022 zijn reeds geweest. In november 2022 is de eerst volgende Open dag.

MEELOOPDAG: Tijdens een Meeloop/Doedag loop je mee met een een 'gewone lesdag' op onze school. We gaan dieper in op hoe studeren bij MBO Life Sciences nou eigenlijk is. Van alle richtingen binnen onze school (Food innovation / Laboratorium / Water, Aarde & Klimaat) krijg je een beetje mee. Je volgt een aantal lessen en practica, zoals die bij MBO Life Sciences worden gegeven. Er zijn op dit moment nog geen nieuwe meeloopdagen gepland. Interesse? Stuur een mail naar info@mbolifesciences.nl of bel 058-2846 500. We beantwoorden graag je vragen of maken een afspraak met je voor een bezoek aan onze school. 

INFOMARKT: Onze docenten kunnen je tijdens deze Infomarkt veel vertellen over de opleidingen van MBO Life Sciences en over de school zelf. Deze voorlichting vindt plaats in de Proeftuin, onze studentenkantine. De rest van de school is niet geopend en er worden geen workshops gegeven. 

INFOMARKT | Dinsdag 14 juni 2022 | Tijd: 16.00 – 18.00 uur

Kom je bij ons langs?
Natuurlijk zijn je ouders/verzorgers ook van harte welkom! ;)