Informatie over de Open dagen, Meeloop/doedag en infomarkt 2022-2023

OPEN DAG: Tijdens een Open dag is de hele school geopend. Het is mogelijk de les- en praktijklokalen te bekijken en in gesprek te gaan met studenten en docenten. 

Opgave open dag vrijdag 27 januari 15.00-20.00 (niet verplicht): 

Beleefevent. Tijdens het beleefevent maak je kennis met de werelden van Life Sciences.

Het event vindt plaats op 14, 15, 16 en 17 maart 2023. Thema van de dagen is: 'Op zoek naar de toekomst!' Elke dag staat er een probleem van een ander bedrijf centraal.

Tijdens dit event ga je in een groep samen met studenten van onze opleidingen een hele dag aan de slag met een vraagstuk vanuit een bedrijf. Aan het einde van de dag pitch je met elkaar jullie oplossing voor het ingebrachte probleem.

Wil je je al vast aanmelden voor een dag?

Dat kan hier

 

Beleefdag

Tijdens een beleefdag loop je mee met een 'gewone lesdag 'op school onze school.

Je beleeft hoe het is om student op onze opleiding te zijn en proeft de sfeer van de school. Zo kom je erachter of de opleiding echt bij je past!

Dit kan het hele jaar door. Wil je je aanmelden voor een beleefdag, stuur dan een mailtje naar info@mbolifesciences.nl en geef aan bij welke opleiding(-en) je graag een dag zou willen meelopen. 

INFOMARKT: Onze docenten kunnen je tijdens deze Infomarkt veel vertellen over de opleidingen van MBO Life Sciences en over de school zelf. Deze voorlichting vindt plaats in de Proeftuin, onze studentenkantine. De rest van de school is niet geopend en er worden geen workshops gegeven. 

INFOMARKT:  

Dinsdag 7 maart 2023  | Tijd: 16.00 – 18.00 uur

Dinsdag 13 juni 2023 | Tijd: 16.00 – 18.00 uur

Kom je bij ons langs?
Natuurlijk zijn je ouders/verzorgers ook van harte welkom! ;)