Leergraag? Meer graag!

Stel je eens voor: je werkt op een laboratorium. Het bedrijf waar je werkt heeft een heerlijke drank ontwikkeld, maar na een klacht over schimmel in de drank is de productie stopgezet. Aan jou de taak uit te zoeken wát er mis is gegaan en wáár. Dat klinkt ingewikkeld, dus hoe doe je dat? Met alles wat je geleerd hebt op Life Sciences natuurlijk!

Maar Microbiologie is niet de enige richting die je kunt studeren. Je kunt kiezen uit maar liefst vijf richtingen. Wil je betrokken zijn bij de productie en verbetering van bier? Dan is Voeding echt iets voor jou. Of lijkt het je reuze interessant om uit te zoeken hoeveel nikkel een armband bevat? Dan bij je bij de riching Chemie aan het juiste adres.

Je begint met een oriëntatiejaar waarin je van elke studie een stukje kunt proeven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Je neemt een diepe duik in de wereld van biologie, chemie, natuur- en wiskunde, en zo leer je een hoop over hoe de wereld werkt.

Wil jij weten hoe je iets kunt bijdragen aan de wereld? Dan is Life Sciences écht iets voor jou. Neem vrijblijvend een kijkje op de open dag en laat je overtuigen door onze studenten.

 
Door Kyra Olijnsma