We hebben partners nodig als MBO Life Sciences, die vernieuwingen verder kunnen uitdragen. Omrin en MBO Life Sciences zijn erop gericht zich met elkaar te verbinden.

Gerrit-Jan Vernhout is manager P & O bij Omrin
Hoe zit dat?

Gerrit-Jan: “We hebben partners nodig als MBO Life Sciences, die vernieuwingen verder kunnen uitdragen. Omrin en MBO Life Sciences zijn erop gericht zich met elkaar te verbinden. We werken samen bij het vormgeven en uitvoeren van competentiegericht onderwijs. Concreet bij opleidingen als VAPRO A of VAPRO B, maar ook bij het opleiden van milieuadviseurs. Vaak hebben onze mensen een mbo-opleiding gedaan. Wij willen een aantrekkelijke werkgever zijn en we investeren graag in bbl- en bol-opleidingen.

Wij halen zoveel mogelijk grondstoffen uit ons afval. Op dit moment wordt 70% van de afval opnieuw verwerkt. Textiel, maar ook kunststoffen worden gerecycled. We maken er grondstoffen van die bijvoorbeeld Philips weer kan gebruiken in Senseo-apparaten, maar we gebruiken die grondstoffen zelf ook om er kliko’s van te maken. Biogas is ook belangrijk voor ons.  Al onze bedrijfsvoertuigen gaan bijvoorbeeld werken op biogas. We produceren meer biogas dan we zelf nodig hebben en dus kunnen andere bedrijven ook ons biogas laten afnemen.

 

Terug