Stageplaats beschikbaar?

Door de sterke groei van de opleidingen is er behoefte aan veel stageplaatsen.
Bedrijven in de werelden van Food, Water, Laboratorium, Milieu en Procestechniek kunnen stagiairs van MBO Life Sciences inzetten. Het betreft de opleidingen medische- microbiologisch- en chemisch analist, operator in Food en Water, kwaliteitsmedewerker, voedingsspecialist, procestechnicus, watermanagement, milieu.

Bent u werkgever en heeft u een stageplaats beschikbaar? Of bent u benieuwd of het inzetten van een stagiair iets voor uw onderneming is? Met de inzet van een stagiair werkt u mee aan het opleiden van medewerkers van de toekomst. En geeft u een student de mogelijkheid te leren in de praktijk.

Kijk hier voor de download van de STAGEGIDS van MBO Life Sciences.
Hierin vindt u allerlei informatie voor stagebieders.

U moet als bedrijf wel zijn geaccrediteerd door de SBB (stichting beroep en bedrijfsleven) www.s-bb.nl. Hier willen we u graag helpen.

Wij zoeken regelmatig stageplaatsen in al onze werelden. Dit kunnen stages zijn van 10 weken of een langere stage van 20 weken.

Voor zaken over de stages kunt u contact opnemen met het stagebureau. Op werkdagen 8.00 - 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 058-2846556.

U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Klik hier voor ons aanbod van BBL-opleidingen.